Megújult a WEBBeteg.hu

Megújult a WEBBeteg.hu

Hatodik születésnapja alkalmából a WEBBeteg.hu szeretné meglepni az olvasóit, így januártól a megszokott tartalommal, de új köntösben jelenik meg az egészségügyi portál.

WEBBeteg.hu arculata, az indulás óta (2008) csak kisebb módosításokon esett át, így 2014-ben megérett az idő a változásra. A design frissítés mellett fontos szerepet kapott az oldal újragondolása felhasználói szempontból is, úgy, hogy közben az alapvető struktúra és a már megszokott tartalmi felépítés megmaradjon.

A váltás célja elsősorban egy modernebb, áttekinthetőbb megjelenés kialakítása volt, ezzel is biztosítva olvasóink számára, hogy könnyebben tudjanak tájékozódni az oldalon, mindezt szép és igényes web-környezetben.

Szeretnénk továbbra is szakmailag hiteles és minőségi cikkekkel tájékoztatni a kedves látogatókat, melyhez ezentúl egy színvonalában a tartalomhoz illeszkedő, új arculat is párosul.

Köszönjük az eddigi látogatásokat, olvassanak minket 2014-ben is!

Üdv,

A WEBBeteg csapata

Megosztás

One Response to Megújult a WEBBeteg.hu

  1. T . webbeteg! Ezúton kérem , hogy adataimat honlapjukról töröljék ! Dr Szalay Márta Szolnok, Dobó I. u. 40/Ann1nn1nn1nn1nn1

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.