bemutatkozásKommunikációs megoldásokat szolgáltatunk. Szakterületünk az orvos szakmai alapokra épített online marketing megoldások tervezése, kivitelezése. Küldetésünk, hogy megismerjük, hiteles és aktuális egészségügyi információkkal lássuk el a lakosságot és az egészségügy szakmai szereplőit. Munkánkkal egyedi értékeket teremtünk.

A H2Online Kft. 2008-ban alakult a gyógyszeripari piackutatás és marketing területén közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkező Szinapszis cégcsoport online egészségkommunikációra szakosodott tagjaként.

A H2Online Kft. Magyarországon és nemzetközileg is meghatározó, valamint szakértelme, megbízhatósága révén elismert egészségügyi online ügynökségként kívánja szolgálni megbízóit, a lakosságot és az egészségügyi szektor minden szereplőjét. Célunk, hogy munkánkkal hozzájáruljunk a minőségi egészségügy megteremtéséhez. Összehangolt, parallel kommunikáció segítségével folyamatos kapcsolatot biztosítsunk az orvosok, az egészségügyi szolgáltatók és a laikusok között. Eltökélt célunk minőségi, megalapozott szakmai hátterű szolgáltatásokkal, innovatív megoldásokkal, teljes körű megoldásokkal szolgálni ügyfeleinket céljaik megvalósításában.

Saját média portfóliónk és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar egészségügy és egészségügyi piac vérkeringésébe az élen járó európai országokkal egy időben épüljenek be a digitális világ fejlődésével létrejövő innovatív megoldások.