Mobilalkalmazás fejlesztés

Nem mehetünk el szó nélkül mellette

Az elmúlt évek folyamán okostelefon boom zajlott le a magyar mobilpiacon is. 2013 közepére 2,4 millió magyarnak volt okostelefonja. Ezek az eszközök egyre fontosabbá válnak a híráramlásban, valamint a napi, offline rutin feladataink egy része is praktikusan áttevődött az okos készülékeinkre.

A funkcionális mobilalkalmazások könnyebbé teszik az életünket, segítséget nyújtanak egészséges, vagy épp egészségtelen szokásaink lekövetésére. A kereskedelmi márkáknak új platformot nyitnak üzeneteik célba juttatására, direkt formában mobilbanner hirdetésként vagy kevésbé direkt módon egyedi fejlesztésekkel.

Tervezéstől a feltöltésig

A mobilalkalmazások tervezésénél és kivitelezésénél minden esetben figyelembe vesszük megrendelőink céljait. Az elérendő cél egyeztetését követően, de még a fejlesztés megkezdése előtt következik az egyik legfontosabb, a biztos alapok lerakása: a strukturális tervezési fázis. A tervezés során ergonómiai szempontok mellett kiemelt figyelmet fordítunk a funkcionalitásra, hogy a felhasználók mindennapi életébe beépülhessen az alkalmazás használata.

A fejlesztéseket többnyire a két legelterjedtebb mobil operációs rendszerre, iOS-re és Androidra végezzük, melynek befejezését követően az alkalmazások feltöltését is elvégezzük. Igény esetén a mobil applikációk a későbbiekben bővíthetők frissítésekkel, így tartva naprakészen az alkalmazásokat.

A fejlesztést és a design munkát magasan képzett csapatunk végzi. Munkatársaink folyamatosan követik az új trendeket, tájékozódnak a technikai újításokról, magabiztosan ismerik és kezelik a különböző mobilplatformokat.

Keressen minket elképzelésével, mi megvalósítjuk!

Mobilalkalmazásaink:

elso kelladohanywbanya leszekoltas vradmediner

 

googleBadge App-store