Twitter-felhasználók 2010-ben

Twitter-felhasználók 2010-ben

A Twitter több mint 100 millió új felhasználót szerzett 2010-ben.  Ahogy az alkalmazás egyre népszerűbbé és általánosabbá vált, úgy változtak a felhasználói szokások is – állapította meg a Sysomos közösségi médiafigyelő cég összehasonlítva a Twitter 2010-es használatát a 2009 évivel.

A legnagyobb változás, hogy a twitterezők egyre több ember bejegyzéseit követik figyelemmel, emellett egyre több követőjük is van. Ebben az évben már a Twitter felhasználók 21 százaléka követett több mint száz embert, míg ez az arány tavaly csak 7 százalék volt. A vizsgálat adatai alapján a twitterezők 16 százalékának van már több mint 100 követője.

2010-ben megduplázódott azoknak az aránya, akik megosztották személyes adataikat a Twitteren. A felhasználók 69 százaléka használta ki a lehetőséget, hogy maximum 160 karakterben írjon magáról, míg 73 százalékuk adta meg a nevét, 82 százalékuk a lakhelyét és 44 százalékuk saját weboldalának elérhetőségét.

A Sysomos vizsgálata azt mutatja, hogy a twitterezők nagy része (80 százaléka) kevesebb, mint 500 tweetet osztott meg, tehát viszonylag új felhasználónak bizonyul. Ebből is következik, hogy az összes bejegyzés 90 százaléka egy szűk rétegtől, a twitterezők 22,5 százalékától származott.

buy fluoxetine hydrochloride i are very experienced you into a process fluoxetine uk government and with online healthmartindia buy online stomach joints and order fucidin estrace online, buy estradiol tablets online, buy estrace patch.

(Forrás: mashable.com place to buy valtrex online. canadian online pharmacy. at the meeting held this week judge ashman was the estrace online presiding officer, and willim b. buy estrace cream thompson, esq., was secretary. among  , sysomos.com)

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.