Egészség a közösségi médiában – növekvő igények

Egészség a közösségi médiában – növekvő igények

Az Universal McCann immár ötödik alkalommal vizsgálta meg a közösségi média aktuális trendjeit. Tanulmányukban ez évben a márkák, illetve cégek közösségi megjelenésére fektettek nagyobb hangsúlyt. A kutatás 2010-es évre vonatkozó eredményei szerint, míg az egyes brandek weboldalainak látogatottsága fokozatosan csökken, közösségi oldalaik egyre népszerűbbek. Az Universal McCann vizsgálata alapján nagyban segíti a felhasználók elköteleződését, ha egy márka aktív közösségi oldallal rendelkezik.

De egyformán igaz ez minden területre? A kutatás során azt is vizsgálták, melyek azok a márka-típusok, amelyek közösségi megjelenését leginkább igénylik a felhasználók. Arra is kitért a tanulmány, hogy ezeken a közösségi felületeken milyen tevékenységben vennének részt legszívesebben a vevők. A kérdések arra vonatkoztak, mennyire fontos a felhasználók számára a termékekről való tájékoztatás, a döntéshozókkal való kapcsolat létesítésének lehetősége, illetve a termékfejlesztők befolyásolása.

A felhasználók minden területen kifejezték igényüket az egyes márkák közösségi megjelenése iránt, de bizonyos különbségek így is megfigyelhetők az egyes brand típusok között. A mozi, zene, utazás és telekommunikáció területén a válaszolók majdnem háromnegyede tartotta szükségesnek a közösségi oldalakon való interakciót. Mégis, a felhasználók legnagyobb arányban az egészség témakörében tevékenykedő cégek, brandek közösségi média megjelenését tartották fontosnak. 75 százalékuk válaszolt úgy, hogy szükséges a vásárlók és egészségügyi cégek párbeszéde az online felületeken is.

einkaufen baclofen online kaufen, kaufen pille medikament baclofen. berlin. rezeptfrei baclofen 10 mg! eine arznei verschreiben baclofen 

Egyes témák iránt érdeklődő emberek mekkora hányada igényli az adott területen tevékenykedő cégek aktív közösségi média tevékenységét?

A teljes tanulmány angol nyelven letölthető innen order cheap fluoxetine purchase amoxicillin online uk amoxil without prescription buy amoxicillin 20 mg generic store provides high quality prescription drugs and non prescription drugs at discount prices. 2 days ago – estrace 1mg – online pharmacy buy estrace online – click here estrace priority ship estrace kcs drug fedex shipping condyline buy now  .

(Forrás: buy lioresal online after comparing prices. order baclofen without a prescription. how much does lioresal cost? http://www.umww.com/global/knowledge/view?Id=128)

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.