Rekordadatokat regisztrálhatott a WEBBeteg.hu

Rekordadatokat regisztrálhatott a WEBBeteg.hu

A hazai, kifejezetten orvosi tartalmat szolgáltató egészségportál, a WEBBeteg.hu elérte és tartósan meg is haladta a napi 100 ezres látogatást. Ezzel egyidejűleg a honlaphoz kapcsolódó, közel fél éve megjelent Elsősegély mobil alkalmazás is kimagasló letöltési arányt mutat: már több mint 40 ezer felhasználónak nem kell tartani attól, mit kell tennie baj esetén.

Az 2013-as új év új rekordokat hozott a közel 5 éves WEBBeteg.hu laikus egészségportál működésében. A Webaudit által regisztrált adatok alapján a honlap napi egyedi látogatóinak száma az elmúlt napokban meghaladta a bűvös 100 ezres határt, ami egyáltalán nem nevezhető általánosnak az ilyen céllal működő weblapok működésében.

A szakmai statisztikához kevésbé értők számára lefordítva ez annyit tesz, hogy napi szinten legalább 100.000 ember kattint a site-ra és olvas el valamilyen egészségügyi tartalmat. Az elmúlt napok legnépszerűbb cikkei közé többek között a daganatos betegségek felismerésével vagy a dohányzásról leszokott tüdő állapotával foglalkozó írások tartoztak.

A portál és az Országos Mentőszolgálat által közösen kifejlesztett, iOS és Android okostelefonokon egyaránt elérhető, Elsősegély – Mit kell tennem? nevű alkalmazás 40 ezres letöltésével a leggyakrabban letöltött magyar egészségügyi alkalmazás.

 

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.