Megújult a KamaszPanasz.hu

Megújult a KamaszPanasz.hu

Új arculatot kapott a hazai tizenévesek elsőszámú egészség- és életmódportálja. A kor kívánalmainak megfelelően friss, modern, lendületes megjelenés teszi ezentúl vonzóbbá a változatlanul magas színvonalú tartalmat a fiatal célközönség számára.

A H2Online Kft. által üzemeltetett KamaszPanaszon megtalálható minden, ami egy tinédzsert egészségével kapcsolatosan érdekelhet. Teljes körű tájékoztatást nyújt a felnőtté éréssel együtt járó testi-lelki változásokkal kapcsolatban, bemutatja a környezettudatos létforma alapjait, információkkal szolgál a különböző betegségekről és balesetekről, eloszlatja a drog, a cigaretta és az alkohol körüli tévhiteket, tanácsokat ad a sikeres iskolai előmenetelhez, az egészséges táplálkozáshoz illetve a mozgáshoz, s nem utolsó sorban segít eligazodni a szexualitás útvesztőiben.
A 2008 decemberére időzített indulás óta jelentősen átalakultak a látogatók és a piac igényei. A WEB 2.0 robbanásszerű terjedése a közösségi média térhódításával együtt a kiskamaszokat is bevonta a világháló rejtelmeibe, a nagyobbak pedig még otthonosabban mozognak benne. A H2Online Kft. úgy gondolta, lépést kell tartania a fejlődéssel, ezért ízlésesen feltűnő, visszafogottan merész, üde, színes külsőt álmodott a portálnak, valamint előtérbe helyezte az interaktív tartalmakat és a megosztási lehetőségeket.

Tények a KamaszPanaszról:
– Célközönség: 12-18 év
– Piaci rés: az egyetlen, kamaszoknak szóló kifejezetten egészség- és életmódportál
– 250 000 visit havonta
– 1 500 000 AV banner kapacitás
– 4 700 fős hírlevél adatbázis
– Hiteles megjelenési lehetőségek
– Edukációs és PR kampány megoldások

Az arculatváltással egy időben a piaci igényeknek megfelelően módosult a rovatstruktúra, így a megújult KamaszPanasz betegségcsoportok szerint is célzott elérést képes biztosítani ügyfelei számára.

A fejlesztéshez szükséges kutatásban a Szinapszis Kft. nyújtott segítséget. Júliusban a KamaszPanasz régi és új felületét böngésző fiatalok szemmozgását analizáló szemkamerás honlap használhatósági vizsgálat történt hagyományos, kvalitatív mélyinterjúval egybekötve, hogy a kivitelezés minél jobban alkalmazkodhasson a célcsoport igényeihez. Ennek eredményeként kiderült, hogy a friss külső az eddiginél is népszerűbbé teheti a KamaszPanaszt a tinédzserek körében.

www.kamaszpanasz.hu

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.