Letölthető a WEBBeteg mobilapp

Letölthető a WEBBeteg mobilapp

A 2013-as év végén a WEBBeteg.hu egészségportál, a hasonló tematikus portálok között elsőként – a nemzetközi trendhez igazodva – saját applikációval jött ki, mely ingyenesen letölthető iOS és Android készülékekre is.

Az alkalmazás az első olyan magyar nyelvű applikáció, amely nemcsak egy-egy szűkebb betegcsoportra specializálódik, hanem általánosan mindenki számára hasznos és értékes információkat tartalmaz. A személyre szabható hírolvasó funkción felül, különböző kalkulátorok, betegséglexikon és tünetellenőrző segítségével kaphat a felhasználó teljesebb képet saját testéről és egészségi állapotáról.

Garancia: a WEBBeteg.hu által képviselt értékek

A WEBBeteg.hu 2008 óta a hiteles orvosi tájékoztatás elkötelezett híve. Célja, hogy szakmailag megbízható forrást nyújtson a laikus felhasználók számára. Az alkalmazás tervezésénél olyan, hasznos és informatív funkciók fejlesztése volt a cél, melyek akár a mindennapi élet során is segíthetnek az egészséges életvitel kialakításában.

Az app tartalmait orvosok írták vagy lektorálták, azonban az abban megjelenő cikkek és információk nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást.

Mit tartalmaz az alkalmazás?

A WEBBeteg app kiemelt szakmai színvonalon, a mobil eszközök képességeit kihasználva biztosítja, hogy mindig kezünk ügyében legyenek az egészségünkkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

  • Olvashat a legfrissebb WEBBeteg tartalmak között, vagy akár saját, személyre szabható hírfolyamot is hozhat létre.
  • Kereshet a betegséglexikonban, melyben több mint 700 betegség leírása található meg.
  • Ha panasza van, a Tünetellenőrző segítségével, testtájanként kereshet rá az esetleges probléma okára.
  • Adatainak megadásával többféle kalkulátor segítségével számolhatja ki az egyéni értékeket.
  • Defibrillátor-, és patikakereső segíti, hogy vészhelyzetben vagy szükség esetén a lehető leghamarabb jusson segítséghez.
  • A WEBBeteg klasszikus Orvos válaszol rovata is elérhető az alkalmazáson keresztül, ahonnan több mint 40 szakorvostól kérdezhet.

További információk:

http://www.webbeteg.hu/webbeteg-mobil-alkalmazas

info@webbeteg.hu

 

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.