Ismét a WEBBeteg lett Az Év Honlapja!

Ismét a WEBBeteg lett Az Év Honlapja!

A WEBBeteg nyerte el Az Év Honlapja 2012 címet egészségügy kategóriában – derült ki a Magyar Marketing Szövetség által szervezett verseny hétfő esti eredményhirdetésén Budapesten. Különdíjat nyert a WEBBeteg Elsősegély mobilalkalmazása.

Ünnepélyes díjátadó gálaest keretében, november 26-án kiosztották az idei ‘Az Év Honlapja’ díjakat Budapesten. A pályázatra ezúttal összesen 359 nevezés érkezett 25 kategóriában. Egészségügy kategóriában összesen 13 nevezés érkezett. A megmérettetésen kategóriánként egy honlapnak ítélik oda az Év honlapja díjat. Idén saját kategóriájában a legjobbnak portálunkat, a WEBBeteg.hu-t ítélte a szakmai zsűri. “Különdíjat” nyert Mobil marketing alkalmazások kategóriában a H2online Kft. elsősegélynyújtó alkalmazása: Elsősegély – Mit kell tennem?

A WEBBeteg már indulásának évében, 2008-ban, majd 2009-ben és 2011-ben is elnyerte a megmérettetés Minőségi Díj elnevezésű elismerését, idén pedig 2010 után ismét a legjobbnak ítélt honlapnak járó “Az Év Honlapja 2012” logo viselésére is jogosulttá vált. A díj odaítélésében szerepet játszott a honlap megjelenése, az innovativitás, a tartalom minősége, továbbá a tájékozódási és kapcsolattartási lehetőség.

Dr. Eszes István, a zsűri elnöke a WEBBeteg tartalmi gazdagságát, hasznosságát, a portál felépítését emelte ki. Mint megjegyezte, a WEBBeteg folyamatosan fejlődik, ennek jó példája az okostelefonokra kifejlesztett Elsősegély – Mit kell tennem? című alkalmazás is, amelynek – szavai szerint – mindenki telefonján elérhetőnek kellene lennie.

A WEBBeteg ezúton mond köszönetet mindazon partnereinek, akik hozzájárultak az idei elismerésekhez. Külön köszönet illeti az Elsősegély alkalmazás létrejöttéhez nyújtott támogatásért az Országos Mentőszolgálatot és a Celerus Bt.-t. Igyekszünk a jövőben is megfelelni az eddigi bizalomnak, hogy látogatóink minél hasznosabb, orvosilag hiteles segítséget kapjanak gyógyulásuk vagy egészségük megőrzése érdekében.


Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.