• Hiteles egészségügyi információk mobilon?

  Hiteles egészségügyi információk mobilon?

  Magyarországon az okostelefon tulajdonosok 17%-a töltött már le egészségügyi és/vagy életmód alkalmazásokat a készülékére, a krónikus betegek körében 18%, a nem betegek körében pedig 13% ez az arány – derült ki a Szinapszis Kft. egy korábbi kutatásából. 

 • Tavaszi konferencia-özön a Szinapszis csoporttal – Vegyen részt Ön is a legizgalmasabb iparági konferenciákon az általunk nyújtott kedvezménnyel!

  Tavaszi konferencia-özön a Szinapszis csoporttal – Vegyen részt Ön is a legizgalmasabb iparági konferenciákon az általunk nyújtott kedvezménnyel!

  Cégcsoportunk 2015-ben három kiemelt jelentőségű és a gyógyszeriparban mérföldkőnek számító szakmai konferencia stratégiai partnere lett, melynek eredményeképp partnereink rendkívüli kedvezményekkel regisztrálhatnak az eseményekre. A rendezvények a nemzetközi gyógyszeripari elit olvasztótégelyeként remek lehetőséget nyújtanak az innovatív szakmai megoldások megismerésére, megvitatására és kapcsolatépítésre.

 • Kedvezményes részvételi lehetőség a 13. Eyeforpharma konferencián

  Kedvezményes részvételi lehetőség a 13. Eyeforpharma konferencián

  2015. március 24-26. között ismét Barcelonában kerül megrendezésre Európa legnagyobb gyógyszeripari rendezvénye, az Eyeforpharma. Az eseményen több mint 2000 szakember vitatja meg a sales, a többcsatornás marketing, a key account menedzsment és a betegegyüttműködés aktuális kérdéseit.