Új taggal bővült a WEBBeteg portálcsoport

Új taggal bővült a WEBBeteg portálcsoport

2013 februárjától a WEBBeteg portálcsoport részévé vált a TervezettBaba.hu weboldal. A TervezettBaba továbbra is önálló portálként fog működni, de a WEBBeteg szolgáltatásaival együtt kommunikálható, és a hirdetési felületeit (banner, e-DM) is értékesítheti a cégünk.

Az együttműködés részeként elkészült a WEBBetegen a Gyermektervezés rovat, emellett mindkét oldalon futnak bannerek és cikkajánló dobozok is, illetve lehetővé vált a keresztregisztráció lehetősége is az oldalaknál a közös adatbázis-építés végett.

A TervezettBaba.hu szakértői a WEBBetegen is részt fognak venni az Orvos válaszol rovatba érkező kérdések megválaszolásában.

TervezettBaba.hu olyan magas szintű szolgáltatásokat nyújt, melyek a teherbe esni vágyó nőknek segítenek tudományos alapon maximalizálni a természetes úton történő fogamzás esélyét. Az oldal felkészült szakértői gárda (nőgyógyász, andrológus, pszichológus, dietetikus, gyógytornász) segítségével válaszolja meg az olvasók kérdéseit. Az oldalon ajánlott módszerek Magyarországon teljességgel egyedülállóak és rendkívüli mértékben hatékonyak.

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.