Szinapszis a Health 2.0 Europe konferencián – Regisztráció most akár 25% kedvezménnyel

Szinapszis a Health 2.0 Europe konferencián – Regisztráció most akár 25% kedvezménnyel

A Szinapszis Cégcsoportot képviselve idén cégvezetőnk, Gyarmati Gábor lehetőséget kapott, hogy a londoni Health 2.0 Europe konferencián Rob Halkes (Hollandia) kollégájával együtt egy Kelet-Közép Európához kapcsolódó szimpóziumot szervezzen, moderáljon. A konferencia 2013. november 17. és 19. között kerül megrendezésre.

A Health 2.0 konferencia a nemzetközi, digitális megoldások terén jártas szakmai közönségnek igyekszik lehetőséget adni az együttműködési lehetőségek feltárására, professzionális kérdések megvitatására. A rendezvényen résztvevő üzketemberek megismerhetik a legújabb trendeket, piaci szereplőket, a befektetők felmérhetik a szektorban rejlő eddig kiaknázatlan lehetőségeket, illetve találkozhatnak az egészségügyi technológia úttörőivel. A konferenciára ellátogató orvosok, egészségügyi szakemberek olyan eszközöket, új megoldásokat ismerhetnek meg, amelyek alapvetően alakíthatják át munkájukat, pácienseik pedig az egészségügyi kommunikáció legújabb csatornáit, online eszközeit fedezhetik fel. A rendezvény a gyógyszeripar szereplőinek is kivételes alkalmat nyújt a betegekkel és orvosokkal való kapcsolatteremtésre.

A “Focus on Central and Eastern Europe “ elnevezésű szimpózium Közép-Kelet-Európa online egészségügyi kommunikációs megoldásait, trendjeit mutatja be. Az előadások és az azt követő beszélgetés Oxana Kolosova (Oroszország), és Tomáš Větrovský (Csehország) közreműködésével kitérnek majd a régió országaiban tapasztalt különbségekre, a kelet-közép-európai digitális kampányok sajátosságaira, az orvosi és beteg internethasználati szokásokra, illetve kiemelt figyelmet szentelnek a mobil egészségügy lehetőségeinek. Ezen a rendezvényen első alkalommal prezentáljuk a Szinapszis friss, 10 országot felölelő MedNetTrack CEE kutatásának eredményeit is.

A konferencián most a Szinapszis partnerei kedvezményesen vehetnek részt, a “H2CEE” kóddal 25%-kal kevesebbért regisztrálhatnak.

A konferenciával kapcsolatos további információért kérjük, kattintson ide.

A rendezvényre itt regisztrálhat.

 

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.