Négy éves a WEBBeteg.hu

Négy éves a WEBBeteg.hu

Négy évvel ezelőtt, 2008. februárjában indult el a WEBBeteg.hu egészségportál. Látogatóink immár négy éve kérdezhetnek orvosszakértőinktől, böngészhetnek az orvosok által írt, laikusoknak szóló edukációs tartalmaink között, használhatják a tünetellenőrző alkalmazásunkat, teszteket tölthetnek ki, kalkulátorok segítségével mérhetik fel egészségi állapotukat, blogot vezethetnek, fórumon oszthatják meg egymással tapasztalataikat.

A WEBBeteg.hu indulását követően, már rövid időn belül rendkívüli ismertségre tett szert, és mára szinte nincsen olyan, a világhálón egészséggel kapcsolatos hírek után kereső netező, aki ne találkozott volna a portál nevével, ne kérdezett volna tőlünk.

 

A WEBBeteg négy éve számokban

 

Mit jelent az elmúlt négy év számokban kifejezve:

  • Egy átlagos napon több mint 50 ezer internetező keresi fel a WEBBeteget, havonta összesen 2 millió alkalommal.
  • Egészség kategóriában három alkalommal is (2008 és 2009, 2011) minőségi elismerést kapott a WEBBEteg.hu, 2010-ben pedig elnyerte az  „Az Év Honlapja 2010” címet.
  • Négy év alatt több mint 11 000 cikk jelent meg a WEBBetegen, és több mint 64 000, betegektől érkező kérdésre válaszoltak szakértőink.
  • Több mint 62 000 regisztrált felhasználó, több mint 43 000 hírlevél-tag

 

Miért minket választanak az egészségük iránt érdeklődök és az ügyfeleink?

  • A WEBBeteg sikere a klasszikus orvoslás hagyományain alapuló tájékoztatás sikere. A portál cikkeit orvosok írják vagy lektorálják, a látogatók pedig – az eddigi négy év tanulsága szerint – értékelik, hogy a kétes, orvosilag gyakran megalapozatlan információk helyett hiteles orvosi tanácsokat olvashatnak
  • Az internetezők egészségük esetében fokozottan igénylik, hogy hiteles, megbízható tanácsokat kapjanak.
  • A WEBBeteg havi 2 millió visitet elérő látogatottságával és 43 ezer fős hírlevél adatbázisával az egészségük iránt érdeklődő internetezők széles körét eléri terápiás terület szerinti bontásban is.
  • Összetett, innovatív megoldások ügyfelek számára.

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.