Health 2.0 Europe 2013 – Programok

Health 2.0 Europe 2013 – Programok

“A Health 2.0 konferenciák évek óta az egészségügyi technológia úttörőit képviselik dinamikus és inspiráló rendezvényekkel. Az egészségügyi szereplők számára kiváló alkalmat teremt a konferencia az európai piac jobb megismerésére, illetve többszáz befektetővel, szolgáltatóval és vállalkozóval való találkozásra.” – Beverley Bryant, NHS England

Exkluzív interjú: Matthew Holt, a Health 2.0 társelnöke

Matthew Holt, a Health 2.0 társelnöke exkluzív interjúban számol be az egészségügy 2.0 megoldásaihoz kapcsolódó tervekről, kihívásokról, illetve az ehhez kapcsolódó innováció fontosságáról. Az interjút itt olvashatja el.

Kiemelt programok – Health 2.0 Europe 2013

Már csak egy hét van hátra a Health 2.0 Europe konferenciáig! A rendezvényen 400 résztvevő, 75 előadó vesz részt 25 különböző országból, a közönség 50 LIVE bemutatót tekinthet meg.

Tim Kelsey, a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) első, betegkommunikációért felelős igazgatója az eddigi legnagyobb online egészségügyi rendszer elindításának tervét mutatja majd be. Emellett Richard Smith, a UnitedHealth krónikus betegségek területéért felelős igazgatója a technológia és a betegség menedzsment, viselkedés átformálásának kapcsolatát elemzi az “Adherence and Behaviour Change” elnevezésű panel keretében. Maria Gjerpe, a MEandYou portál alapítója a betegek szerepének növekvő fontosságáról számol be egy közösségi média eszközök segítségével támogatott kutatás példáján keresztül.

Cégvezetőnk, Gyarmati Gábor a Szinapszis Cégcsoportot képviselve idén Rob Halkes (Hollandia) kollégájával együtt egy Kelet-Közép Európához kapcsolódó szimpóziumot szervez és moderál. A “Focus on Central and Eastern Europe “ elnevezésű előadás Közép-Kelet-Európa online egészségügyi kommunikációs megoldásait, trendjeit mutatja be. Az előadások és az azt követő beszélgetés Oxana Kolosova (Oroszország), és Tomáš Větrovský (Csehország) közreműködésével kitér majd a régió országaiban tapasztalt különbségekre, a kelet-közép-európai digitális kampányok sajátosságaira, az orvosi és beteg internethasználati szokásokra, illetve kiemelt figyelmet szentel a mobil egészségügy lehetőségeinek. Ezen a rendezvényen első alkalommal kerülnek bemutatásra a Szinapszis friss, 10 országot felölelő MedNetTrack CEE kutatásának eredményei is.

Elő-konferenciák:

  • Health 2.0 Tools for the Elderly: Hogyan érthetjük meg jobban az idős társadalom igényeit? Milyen szerepet játszik a dizájn az idősebb felhasználóknak készült eszközök fejlesztésében? Hogyan ösztönözzük a befektetőket az időseknek készült megoldások támogatására? Az idősek ellátásának kérdése világszerte egyre hangsúlyosabb – látogasson el Maneesh Juneja, Health 2.0 London csoportvezetőjének konferencia előtti foglalkozására, amely betegek tapasztalatai, demók, illetve iparági szakértők bevonásával járja körül a témát.
  • mHealth for Health Care Professionals: Ez a konferenciát megelőző program az ír Egészségügyi Informatikai Társaság által összeállított egyedi akkreditált tréning, amelyet David Doherty, a 3G Doctors mobil konzultációs szolgáltatás üzletfejlesztésért felelős munkatársa moderál majd. Ez a kurzus a mobil megoldások sokrétű lehetőségeit, az ellátáshoz való hozzáférés és minőség javításában betöltött szerepét vizsgálja.

Deep Dives:

  • Janssen Healthcare Innovation EMEA – Digital Health Inside & Out: A digitális technológiák jelentős szerepet játszanak majd a közeljövőben az egészségügy globális transzformációjában. Éppen ezért a Janssen digitális megoldásokat alkalmazva a cég fő terápiás területeihez kapcsolódó projekteket valósít meg, különböző tevékenységekkel és kampányokkal (például digitális mesterkurzussal) támogatva eközben a digitális egészségügy iránt fogékony egyre szélesebb közönséget. Az előadás ezen tevékenységekből és a közelmúltban szerzett értékes tapasztalatokból válogat.
  • AbbVie – Patient Solutions that Make Sense: Esettanulmány betegek, vállalkozók, illetve az AbbVie közös programjáról az ízületi problémákkal küzdő páciensek ellátásának javítására.
  • World One + Sermo: Egy évvel a Sermo felvásárlása után a WorldOne bemutatja, az üzleti lépés hogyan vezetett globális növekedéshez, a közönség kiszélesedéséhez, illetve kiemeli a cég megoldásainak betegek ellátására tett pozitív hatását. Az előadás során szó lesz a jól működő online közösségek fő jellegzetességeiről, amelyek mindezt lehetővé teszik.
  • Cyberdoctor: A Cyberdoctor az egyik első olyan klinikai ellátásban alkalmazható eszköz, amely segítségével egyszerűen tervezhető a munkafolyamat. Az egyedülálló megoldás segíti a beteg és orvos közötti kommunikáció hatékonyságának növelését, illetve a betegközpontú döntéshozatalt támogatja. A CyberDoctor 2013-ban az adherencia javítását, az ellátás minőségének emelését bizonyító adatokkal tér vissza a Health 2.0 konferenciára.
  • EIT ICT Labs: Tudjon meg többet az Európai Innovációs és Technológiai Intézet által felállított tudás és innovációs közösségről. Az intézet EIT ICT Labs elnevezésű közösségének célja az iránymutatás az európai technológia innováció területén, amely gazdasági fejlődéshez és az életminőség javításához vezethet.

LIVE demók:
Unmentionables (Kínos egészségügyi témák): SnoreLab, MySexDoctor, AlcoChange
Adherencia és viselkedésváltozás: ChangeTech, SocialDiabetes, Health Puzzle
Orvosi és klinikai eszközök: BestDoctors, Karify, FastGuide, Proxible, és még sokan mások!

A teljes program megtekintéséhez látogasson el weboldalunkra, ahol a különböző panelek és előadások összefoglalóit is megtalálhatja! A konferenciára itt regisztrálhat.

Vállalkozók, egészségügyi szakemberek, egyetemi előadók és állami szervezetek munkatársai akciós áron vehetnek részt a konferencián. Az akciós regisztrációk elbírálása naponta történik.

Felmérés a globális egészségügyi technológiák területén aktív vállalkozók körében

A hír igaz – elindítottunk egy világméretű felmérést az egészségügyi technológiák piacán jártas vállalkozók körében, hogy kikérjük a véleményüket az egészségügyi technológiai újítások folyamatosan változó iparának legfontosabb kérdéseiről. A Londonban megrendezésre kerülő konferencián most a kérdőívet kitöltők 25 százalék kedvezménnyel vehetnek részt.

Ez a felmérés regionális szinten igyekszik kimutatni az iparági trendeket, illetve a piac előtt álló akadályokat. Mivel a Health 2.0 közössége a világ minden pontjára kiterjed, reméljük átfogó képet kapunk majd az innováció lehetőségeiről ebben a jelentős fejlődést mutató szektorban. A kérdőívet itt töltheti ki.

Reméljük találkozunk Londonban!

 

 

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.