A KamaszPanasz.hu az Év honlapja, a WEBBeteg.hu minőségi díjas egészségügy kategóriában

A KamaszPanasz.hu az Év honlapja, a WEBBeteg.hu minőségi díjas egészségügy kategóriában

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által meghirdetett „Az Év Honlapja” pályázaton a H2Online mindkét portálját egészségügy kategóriában szakmai díjjal ismerték el. A KamaszPanasz.hu tini egészségportál nyerte el a kategória legjobbnak járó Év honlapja 2011 díjat. A WEBBeteg.hu indulása óta minden évben a díjazottak között szerepelt, 2011-ben ismét Minőségi Díjban részesült. A megmérettetésen kategóriánként egy honlapnak ítélik oda az Év honlapja díjat.

A KamaszPanasz jelenleg az egyetlen olyan tematikus oldal, amely a tizenéves korosztály számára kínál egészséggel, egészséges életmóddal foglalkozó cikkeket a klasszikus orvoslás és a szülők által is elfogadott szellemben, ám a kamaszok nyelvén megfogalmazva.

A portál 2008 decembere óta üzemel, három év alatt négyezer cikk látott napvilágot rajta. A technológiai fejlődést és a felhasználók igényeinek változását fölismerve a H2Online Kft. úgy döntött, hogy 2011 szeptemberétől új külsővel, ám változatlanul minőségi tartalommal folytatódjon a KamaszPanasz egészségtudatos életmódra nevelő munkája.

A KamaszPanasz küldetése, hogy a trendi, a tinik szívéhez közel álló dizájnú oldalon, olyan orvosok, pszichológusok és más szakemberek közreműködésével készült hiteles információkat közvetítsen, amelyek segítenek teljes körű tájékoztatást nyújtani a felnőtté éréssel együtt járó testi-lelki változásokkal kapcsolatban. A portál létrehozásának edukációs célja az volt, hogy a tinik ne csak egymástól kapjanak információt az őket foglalkoztató kérdésekben, hanem legyen egy olyan fórum, ahol kényes témákban akár szakemberektől is kérdezhetnek. A portál tapasztalati szerint az intim témák, a szex és az önbizalomhiánnyal összefüggő lelki problémák azok a ciki témák, amelyekben a tinik segítséget várnak.

Minőségi díjas a WEBBeteg.hu

A WEBBeteg.hu immár harmadik alkalommal kapta meg egészségügy kategóriában az Év Honlapja Minőségi Díjat (2008, 2009, 2011), amellett, hogy tavaly elnyerte a kategória legjobbjának odaítélt Év honlapja 2010 elismerést. A WEBBeteg.hu szakmai munkáját a versenyben immár negyedik alkalommal ismerik el díjjal, amely azt jelzi, hogy a portál kitűzött minőségi céljait az olvasókon kívül a szakmai zsűri is elismeri.

Az ünnepélyes díjátadóra 2011. december 2-án este került sor Budapesten, a Hotel Helia-ban. A zsűritagok az értékelésnél súlyozott pontszámmal vették figyelembe a kategóriának megfelelő tartalmakat valamint az általános szempontok mellett a dizájn, a navigáció, az innovatív megoldások, a látogatókban keltett összbenyomást és az interaktív megoldásokat is értékelték. Bővebben az év honlapja versenyről: http://azevhonlapja.hu/

 

 

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.