A H2Online is részt vesz a Health 2.0 Europe konferencián

A H2Online is részt vesz a Health 2.0 Europe konferencián

A H2Online és a Kamaszpanasz képviseletében Gyarmati Anna is részt vesz a 2011. október 27-28 –án, Berlinben megrendezésre kerülő Health 2.0 Europe konferencián, amelyen a legújabb és legjobb európai egészségügyi 2.0 technológiák mutatkoznak be.

A 16 éves Gyarmati Anna, a konferencia legfiatalabb résztvevőjeként mint „tini” szerkesztő és blogger mutatja be a Kamaszpanasz.hu oldalt a keresés, tartalomszolgáltatás és közösségek, azaz az új generációs megoldások a betegkommunikációban témakörében.

Az első, 2010 áprilisában Párizsban tartott konferencia sikere után az idén Berlinben rendezik meg a Health 2.0 konferenciát, ahol több mint 35 előadót várnak 15 különböző országból. A konferencián részt vesznek az egészségügyi web 2.0 területének kiemelkedő alakjai és aktív formálói és szakértői: informatikai megoldások szakemberei, egészségügyi szakemberek, betegszervezetek, egészségügyi szervek, állami és magán biztosítók képviselői, gyógyszeripari és orvosi segédeszközt gyártó cégek, telekommunikációs csoportok és szabályozó szervek munkatársai.

A konferencia részletes programja itt megtekinthető>>

A konferenciát követheti Facebook-on és Twitter-en!

Facebook.com/Health2.0Europe

Twitter.com/#!/health2eu

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.