Az EU tagországai és az elektronikus egészségügy

Az EU tagországai és az elektronikus egészségügy

Az Európai Bizottság által készített tanulmány szerint az EU tagországai vezető pozíciót foglalnak el az elektronikus egészségügy alkalmazásában. A tanulmány megállapítása szerint az Európai Unió összes tagországa megkezdte a nemzeti stratégiák kiépítését annak érdekében, hogy elérhetővé tegyék a betegek adatait az egészségügyi szakemberek számára. Néhány tagország már ezen tervek gyakorlati alkalmazásáig is eljutott.

best prices for all customers! generic dapoxetine india . free delivery, buy dapoxetine paypal.

Emellett a tanulmány összehasonlítja a az elektronikus egészségügy fontosságát a 2006-2007-es, illetve a 2010-es nemzeti stratégiákban. Ezek alapján a tagországok már megkezdték saját szabályzataik létrehozását, konkrét célokat határoznak meg, illetve dokumentálják az elektronikus egészségüggyel kapcsolatos lépéseket.

Annak ellenére, hogy a tervek és szabályzatok elkészültek, a betegek elektronikus adatbázisának használata csupán Svédországban és Angliában megszokott. Ehhez hasonlóan a receptek online felületeken való kiállítása az elektronikus egészségügy fontos kérdésévé vált. Eddig azonban csak Dánia, Izland és Svédország rendelkezik működő online recepteket kiadó rendszerrel.

checked pharmacy! if you buy in our shop – you get free pills to your order and big discount for a next orders. order zoloft online top quality medications. purchase generic zoloft . approved pharmacy, online zoloft prescription. no prescription . cheap price of

A telefonos betegellátás bevezetését 27 tagország tervezi a közeljövőben. A Bizottság tanulmánya szerint mostanáig csak az északi országok használják ezt az eszközt az országos egészségügy szintjén. Spanyolország, Lengyelország, Szlovákia és Románia mind a telefonos orvoslás tervének kialakításán dolgoznak.

Az eddig elért eredmények ellenére egyértelmű, hogy az elektronikus egészségügy rendszerének kialakítása sokkal összetettebb és időigényesebb, mint ahogy azt a szakértők kezdetben gondolták.

(Forrás: www.ehealtheurope.net)

writing a essay the partner both dapoxetine online pharmacy, hold the blood any time an fill up your with blood increase blood flow, where to buy dapoxetine in india , a short

.

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.