Ahány ország, annyi féle egészségügy

Ahány ország, annyi féle egészségügy

cheap buy estrace online, estradiol 2mg cost , low cost estrace cream. generic dapoxetine canadian pharmacy meds buy dapoxetine online cheap dapoxetine without prescription generic dapoxetine 90 no prescription Mi jut eszünkbe a kórházak, rendelők váróterméről? Leginkább a zsúfoltság, tömeg és persze az órákig tartó várakozás. Mielőtt azonban hangosan panaszkodni kezdenénk, vessünk egy pillantást az alábbi sokatmondó képre!

Egy 2007-es felmérés szerint Magyarország egészen jó helyzetben van a betegek és orvosok arányát illetően más országokhoz képest. Megdöbbentő példával élve, míg Etiópiában egy orvosra 33.500 beteg jut, addig Magyarországon mindössze 300. De nem kell ennyire messze mennünk! Az orvosok és betegek aránya Romániában, Nagy Britanniában, Lengyelországban is magasabb, mint nálunk. Még a fejlett skandináv országokban is több beteg jut egy orvosra, mint hazánkban. Az orvos és páciensek aránya szempontjából Kuba van a legjobb helyzetben, míg szintén előkelő pozíciót ért el az országok listáján Belgium és Oroszország.
can i buy prednisone online in uk – generic prednisone cost prednisone cost without insurance cvs; prednisone no prescription prednisone cost comparison

(www.doctorsoftheworld.nl)www.valwritings.net|
.

Megosztás

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.